sneznoe.com

Молитва на грудень найсильніший оберіг від хвороб і негараздів. Чи не пожалій хвилини ...



Молитва на грудень найсильніший оберіг від хвороб і негараздів. Чи не пожалій хвилини ... /  Кохання

Кожен з нас має потребу в підтримці. Будь ти сильний і впевнений в собі чоловік, або тендітна жінка похилого віку, або дитина в період сумнівів ... Кожен з нас сподівається, що в скрутну годину його не залишать наодинці з бідою, що він не втратить впевненість і силу. А що здатне зігріти серце сильніше молитви?

ця молитва на грудень - найсильніший оберіг від хвороб і негараздів. Чудотворні рядки захистять тебе і твого дому від усякого лиха ... Обов'язково прочитай!

молитовні слова

"Отче наш, пройди через мій будинок і забери всі переживання і хвороби і, будь ласка, оберігай мою сім'ю! В ім'я Отця, і Сина, і Святого духа. Амінь".

Як стверджують священнослужителі, щоб жило наше тіло, йому необхідна їжа фізична. А щоб жила душа - питай її їжею духовною. Молитва - як раз та сама їжа для душі, яка допомагає пізнати справжній сенс буття.

Молитва - основа життя істинно віруючу людину. Це перевірка людської щирості. Чи зможеш ти вимовити прості слова, що йдуть з глибини твого серця? Якщо зумієш - молитва буде почута.

Молитва святому мученику Трифону:

"О, святий мученику Христовий Трифон, швидкий помічнику всім,до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином, скоропослушний заступнику! Почуй нині і повсякчас моління нас, недостойних рабів твоїх, почитали святу пам'ять твою.

Ти убо, догоджаючи Христовий, сам обіцяв єси перш твого відходу від житія цього тленнаго молитися за нас до Господа і попросив єси у Нього дар сей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй призивати почне святе ім'я твоє, тієї да позбавлений буде від всякого підступу злого.

І якоже ти іноді дочко цареву в Римі граді від диявола мучений зцілив єси, сице і нас від лютих його підступів збережи у всі дні життя нашого, особливо ж у день страшний последняго нашого подиху заступництво про нас, коли темнії зрак лукавих бісів оточать і злякають нас почнуть.

Буди нам тоді помічник, і швидкий прогонителю лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з ликом святих у Престолу Божого, моли Господа, щоб сподобив і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, щоб з тобою купно удостоїмося славити Отця і сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь ".

Грудень - особливий місяць. Обов'язково поділися цієї чудотворної молитвою з добрими людьми, і останній місяць року складеться саме так, як віриться. Божого Благословення тобі і твоєму дому!